VILLAVERLICHTING

Home > Toepassingen > Villaverlichting

Een oase van comfortabel licht

Creëer een rustgevende, aangename en ontspannen sfeer door gebruik te maken van het juiste licht. Lumilab weet door middel van lichtontwerpen en het juiste armatuur een gezellige en comfortabele ambiance te creëren in verschillende ruimtes, zoals de woonkamers, slaapkamers, studeerkamers en zelfs de buitenomgeving. Onze lichtontwerpen zijn niet alleen functioneel maar dragen ook bij aan het gevoel van welzijn en comfort.

Villaverlichting en de besturing

Voor deze sfeervolle ambiance maken wij, indien gewenst, gebruik van digitale aansturing wat het gevoel van welzijn en comfort verhoogt. Bestuur uw verlichting via uw, tablet, telefoon of (draadloze) schakelaars.

Wij spreken graag met u verder over villaverlichting en de mogelijkheden voor een rustgevende en ontspannen sfeer in uw woning.

Verlichtingsmogelijkheden voor de villa 

Lumilab led wandverlichting voor villa`s, type Fido
Lumilab trackspot voor villa`s, type EYE trackspot
Villaverlichting. Lumilab pendelverlichting voor villa`s, type Oreo
Lumilab buitenverlichting voor de wand, type Arsen
Villaverlichting, Lumilab, half inbouw downlight voor villa`s, type Nanoperfetto-R

De ultieme sfeer, de juiste stijl, de perfecte ambiance

Het verlichten van een villa vereist zorgvuldige planning en een lichtontwerp om een harmonieuze en functionele sfeer te creëren. De stappen welke Lumilab volgt bij villaverlichting zijn:

  1. Overleg is essentieel: samen met u bespreken we de wensen en stellen vragen om te achterhalen wat u comfortabel licht vind, wat past in het interieur en wat de juiste ambiance heeft en voor elke ruimte kan dit verschillen. We nemen hier de tijd voor omdat deze stap de belangrijkste is voor het eindresultaat. Bedenk van tevoren alvast welke activiteiten er in elke ruimte plaatsvinden voor het bepalen van het type armatuur.
  2. We maken een lichtontwerp: met de gegevens uit het bovenstaande overleg en de tekeningen van uw woning een gedetailleerd lichtontwerp. verlichtingsplan voor elke ruimte in de villa. 
  3. Bespreken van het ontwerp en de aansturing: aan de hand van het lichtontwerp nemen we alle gegevens en armatuurtypen door en bespreken de gewenste aansturing. Wilt u bijvoorbeeld de verlichting draadloos via een tablet schakelen, dimmen of de lichtkleur wijzigen of doet u dit liever met digitale schakelaars aan de wand?
  4. De offerte uitbrengen: we brengen de offerte uit en wachten uw reactie af.
  5. De levering en installatie: heeft u een (huis) installateur dan kan deze uiteraard alles installeren. Wilt u dat Lumilab de installatie verzorgd dan is dit uiteraard mogelijk.

Lichtontwerp maken is een creatief proces waarbij technische kennis en artistieke inzichten samenkomen. Het doel is om een evenwicht te vinden tussen functionaliteit, esthetiek en energie-efficiëntie om de gewenste sfeer en effecten te bereiken.

Wij komen graag met u in contact.

Neem contact op of vraag een offerte aan

Laat u deskundig adviseren met focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en gunstige prijzen. Bij Lumilab streven we ernaar om u de beste service te bieden. Laat ons uw partner zijn in het realiseren van uw doelen. We kijken ernaar uit om van u te horen!