OVER ONS

Lumilab; Lichtontwerp, sfeer en techniek

Lichtontwerp, sfeer en techniek

Lumilab is een lichtontwerpbureau voor bedrijven en consumenten die belang hechten aan een fraai visueel eindresultaat, dat gemaakt wordt met een slim ontworpen lichtinstallatie die maximaal rendement haalt uit een kilowattuur en de geïnvesteerde euro’s. We zijn op diverse gebieden actief, zoals musea, galeries, horeca, woningen, kantoren, scholen, industrie en meer.

Lumilab ontwerpt de lichtinstallatie en levert zowel de armaturen als de besturingselektronica. We werken graag samen met uw installateur, maar als die niet heeft, kunnen wij het installateiwerk verzorgen.

Lumilab is exclusief agent van HER Lighting

In een tijd waarin verlichting niet alleen een essentiële behoefte is, maar ook een kunstvorm die ruimtes transformeert, heeft Lumilab een partner gevonden die onze visie deelt: HER Lighting. Met een erfenis van excellentie en een passie voor verfijning, is HER Lighting een pionier in de wereld van verlichting, waarbij ze innovatieve ontwerpen combineren met ongeëvenaarde prestaties.

Wat maakt HER Lighting zo uniek? Het is hun compromisloze toewijding aan kwaliteit, esthetiek en functionaliteit die hen onderscheidt. Elk armatuur is doordrenkt met vakmanschap en doordacht ontwerp, waardoor elke ruimte tot leven komt met een ongeëvenaarde gloed.

Als exclusieve agent van HER Lighting voor Nederland belooft Lumilab een ervaring die verder gaat dan alleen verlichting. Wij streven ernaar om uw verbeelding te prikkelen, uw ruimtes te verrijken en uw levensstijl te verbeteren met een uitgebreide collectie van HER Lighting’s meest opmerkelijke creaties.

Of u nu op zoek bent naar verlichting voor uw museum, huis, hotel, school, kantoor of commerciële ruimte, Lumilab staat klaar om uw visie tot leven te brengen met de producten van HER Lighting. Ontdek een wereld van mogelijkheden, waar esthetiek en functionaliteit samenkomen om een ongeëvenaarde ambiance te creëren.

HER Lighting, exclusief beschikbaar in Nederland via Lumilab.

Lumilab is dealer van Megaman

Lumilab is dealer van Megaman

Megaman Verlichting, een pionier op het gebied van energiezuinige LED-technologie, heeft de industrienormen keer op keer verlegd. Hun assortiment omvat een prachtige mix van vorm en functie, waarbij ze compromisloze efficiëntie combineren met verbluffende esthetiek. Lumilab heeft zich als geen ander bewezen in het leveren van hoogwaardige verlichtingsoplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van klanten, van huiselijke ambiance tot zakelijke verlichtingsscenario’s.

De samenwerking tussen Lumilab en Megaman verlichting gaat niet alleen over betrouwbare producten, maar ook een service die de verwachtingen overtreft. Lumilab’s toewijding aan klanttevredenheid gaat hand in hand met Megaman’s streven naar excellentie. Samen vormen ze een team dat niet alleen licht verspreidt, maar ook inspiratie brengt.

In de schijnwerpers van deze lumineuze samenwerking staan niet alleen producten, maar ook mensen: de toegewijde teams van Lumilab en Megaman die zich inzetten om elke ervaring buitengewoon te maken. Het is een verhaal van passie, vakmanschap en voortdurende vernieuwing dat de grenzen van verlichting verlegt.