SCHOOLVERLICHTING

Home > Toepassingen > Schoolverlichting

Alle aspecten binnen een school voorzien van de juiste verlichting

Verlichting speelt in alle ruimten binnen- en buiten de school een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid en het bevorderen van een optimale leeromgeving. Hierbij gaat het om de fietsenstalling, de entree, de gangen, de trappenhuizen of klaslokalen. Kortom; goede verlichting verhoogt de veiligheid voor de leerlingen, bezoekers en medewerkers.

Een goede balans tussen veiligheid en energie-efficiëntie is belangrijk bij het ontwerpen van verlichtingssystemen voor scholen. Vandaar dat een verlichtingsontwerp in overeenstemming moet zijn met de lokale voorschriften en de normen voor veiligheid.

Aanbevolen verlichting voor scholen

Schoolverlichting, led inleg paneel geschikt voor systeemplafonds
Nice LED zoomspot
Schoolverlichting, type Stone armatuur opbouw downlight
Exo Fred light opbouw
BLORE ring pendelarmatuur

Schoolverlichting met het juiste ontwerp

Creëer een Leeromgeving die Inspireert

Bij het inrichten van een school is het creëren van een stimulerende en comfortabele leeromgeving van het grootste belang. Daarom speelt verlichting hierin een cruciale rol. Bij Lumilab begrijpen we dat elke school uniek is, vandaar dat wij op maat gemaakte lichtontwerpen maken welke voldoet aan de specifieke behoeften van uw onderwijsinstelling.

Meedenken voor het beste resultaat

Voor het uiteindelijk beste eindresultaat voor leerling, bezoeker en het onderwijspersoneel houden wij rekening met de volgende belangrijke aspecten;

  1. Energie-efficiëntie – Onze verlichtingsontwerpen worden ook ontworpen om energie te besparen, waardoor uw school haar ecologische voetafdruk kan verkleinen en kosten kan besparen op de energierekening.
  2. Optimale Leeromgeving – Met onze verlichting kunnen leraren en studenten genieten van helder, gelijkmatig en aangenaam licht. Dit bevordert de concentratie en helpt vermoeidheid te verminderen.
  3. Flexibiliteit – Wij bieden een breed scala aan verlichtingsoplossingen, van klassieke tot moderne ontwerpen, en we kunnen de verlichting aanpassen aan de specifieke ruimtes en doelen van uw school.
  4. Duurzaamheid –  Onze verlichtingsproducten zijn duurzaam en gaan lang mee, wat betekent dat u minder vaak hoeft te vervangen en dus kosten bespaart op de lange termijn.
  5. Technologische innovatie – We bieden geavanceerde verlichtingssystemen met opties voor draadloze bediening en automatisering, waardoor uw school de nieuwste technologie kan omarmen.

Maak van Uw School een Plek van Inspiratie

Met het juiste lichtontwerp kunt u van uw school een inspirerende plek maken waar leerlingen zich kunnen ontwikkelen en groeien. Vandaar dat wij uw visie willen realiseren met een gerichte verlichtingsoplossing die aan uw verwachtingen voldoet.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we de verlichting van uw school kunnen verbeteren en transformeren. Ten slotte: “Samen creëren we een leeromgeving binnen de school welke inspireert en veiligheid biedt!”

Neem contact op of vraag een offerte aan

Laat u deskundig adviseren met focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en gunstige prijzen. Bij Lumilab streven we ernaar om u de beste service te bieden. Laat ons uw partner zijn in het realiseren van uw doelen. We kijken ernaar uit om van u te horen!