Verlichting is meer dan licht alleen... Licht is Lumilab.

Zorgverlichting

De balans tussen woongenot en een gunstige exploitatie

Als verzorg- of verpleegtehuis biedt u extra zorg voor uw patiënten. De keerzijde voor hen is het gevoel dat er verlies is van zelfstandigheid of soms zelfs waardigheid. Het creëren van een comfortabel en vertrouwd gevoel draagt bij aan een prettig verblijf in de nieuwe woonomgeving.

Dit kan weliswaar op gespannen voet staan met de exploitatiekosten of de begroting van een nieuw- of verbouwproject. De keuze van juiste verlichting biedt een compromis tussen hoogwaardige woonkwaliteit en acceptabele (exploitatie)kosten. Hierdoor heeft u lagere kosten voor elektriciteitsverbruik, onderhoud (zoals lampwisseling) en een optimale flexibiliteit van uw lichtinstallatie.

Lumilab levert de expertise om de goede keuzes te maken voor uw organisatie. Een maximaal effect bereikt u met een integraal ontwerp van interieur en licht, omdat lichtontwerp en interieurdesign tot dezelfde disciplines behoren. Door toevoeging van de levering en installatie van de verlichtingsproducten borgt u meteen de technische kwaliteit. Lumilab biedt hiervoor speciale design & constructcontracten.


Diensten

Horecaverlichting

Zorgverlichting

Woningen

Gelezen
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Je kunt ons cookiebeleid lezen.